تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟
سرخط خبرها

گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث (قسمت دوم)

  • کد خبر: ۱۲۱۷۰۵
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث (قسمت دوم)
محمدعلی بخشی‌زاده، کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه در بخش دوم به سؤالات شهروندان درباره بیمه شخص ثالث پاسخ می‌دهد. شرح گفتگو با وی را در ادامه می‌خوانید.

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز - بیمه شخص ثالث برای جبران خسارت‌های ایجاد شده دو نوع پوشش جانی و مالی را برای بیمه‌نامه در نظر گرفته است تا در صورت وقوع حادثه، ریسک جبران خطرات و خسارت‌های ایجاد شده به بیمه‌گر منتقل شود. اما در بعضی از تصادفات رانندگی شاهد صحنه‌سازی‌هایی هستیم که رانندگان قصد دارند برای دریافت خسارت از بیمه‌گر، تصادف‌های ساختگی را نمایش دهند. براساس قانون اگر مشخص شود که این اشخاص صحنه تصادف را به صورت نمایشی بازی کرده‌اند، به حبس محکوم خواهند شد. همچنین این افراد علاوه بر حبس باید دو برابر خسارت وارد شده را به عنوان جریمه پرداخت کنند. محمدعلی بخشی‌زاده، کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه در بخش دوم به سؤالات شهروندان درباره بیمه شخص ثالث پاسخ می‌دهد. شرح گفتگو با وی را در ادامه می‌خوانید.

آیا بیمه شخص ثالث تنها خسارتی که بین دو وسیله نقلیه ایجاد می‌شود را پوشش می‌دهد؟ در صورت تصادف با عابر پیاده استفاده از بیمه شخص ثالث امکان‌پذیر است؟

به طور کلی بیمه شخص ثالث هر مال و هر خسارتی را طبق قانون بیمه در بر می‌گیرد؛ بنابراین چنانچه وسیله نقلیه با عابر پیاده تصادف کند، اموالی که همراه عابر پیاده دچار خسارت شده باشد را هم پوشش می‌دهد و جبران خسارت می‌کند.

چنانچه براثر تصادف وسیله نقلیه، اموال داخل مغازه، دچار آسیب شود بیمه شخص ثالث جبران خسارت می‌کند؟

چنانچه اتومبیلی با برخورد به مغازه سبب آسیب به اموال داخل مغازه شود مشمول بند ب ماده یک قانون بیمه اجباری شخص ثالث شده و تا سقف تعهدات بیمه‌گر قابل وصول است.

در چه تصادفاتی طرفین حادثه نیاز به ارائه کروکی از سوی کارشناس برای جبران خسارت به بیمه ندارند؟

چنانچه حادثه صرفا مالی بوده و طرفین حادثه اختلافی نداشته باشند و همچنین طرفین در زمان بروز حادثه دارای بیمه‌نامه معتبر باشند و در مواردی که خسارت وارده و مورد مطالبه زیان‌دیده حداکثر تا سقف تعهد مالی بیمه اجباری مسبب حادثه باشد و تعداد خودرو زیان دیده یک دستگاه باشد ارائه کروکی صحنه تصادف الزامی نیست.

آیا در صورت تصادف و استفاده از بیمه شخص ثالث همه تخفیفات بیمه‌ای از بین می‌رود؟

در قانون جدید، بیمه‌نامه شخص ثالث با هر بار استفاده، تمام تخفیفات به یک‌باره از بین نمی‌رود؛ بلکه کاهش تخفیف به صورت پلکانی است. برخلاف قانون قبلی که با هر بار تصادف و استفاده از بیمه‌نامه، تخفیف عدم خسارت از بین می‌رفت و تخفیف صفر درصد در بیمه شخص ثالث لحاظ می‌شد.

چنانچه شرکت‌های بیمه، بیمه‌نامه درخواستی بیمه‌گذار را به‌موقع صادر نکنند قانونا چه عواقبی در انتظار شرکت بیمه خواهد بود؟

در قانون جدید اگر مدارک ارائه شده بیمه‌گذار کافی باشد، اما شرکت بیمه از پرداخت خسارت سرپیچی کند یا دیر اقدام به پرداخت خسارت کند، جریمه در انتظار شرکت می‌باشد. از طرفی شرکت بیمه ملزم است تمامی خسارت را به طور کامل به بیمه‌گذار خود پرداخت کند.


گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث چیست؟ (قسمت اول)


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->