راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث (قسمت دوم)

  • کد خبر: ۱۲۱۷۰۵
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث (قسمت دوم)
محمدعلی بخشی‌زاده، کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه در بخش دوم به سؤالات شهروندان درباره بیمه شخص ثالث پاسخ می‌دهد. شرح گفتگو با وی را در ادامه می‌خوانید.

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز - بیمه شخص ثالث برای جبران خسارت‌های ایجاد شده دو نوع پوشش جانی و مالی را برای بیمه‌نامه در نظر گرفته است تا در صورت وقوع حادثه، ریسک جبران خطرات و خسارت‌های ایجاد شده به بیمه‌گر منتقل شود. اما در بعضی از تصادفات رانندگی شاهد صحنه‌سازی‌هایی هستیم که رانندگان قصد دارند برای دریافت خسارت از بیمه‌گر، تصادف‌های ساختگی را نمایش دهند. براساس قانون اگر مشخص شود که این اشخاص صحنه تصادف را به صورت نمایشی بازی کرده‌اند، به حبس محکوم خواهند شد. همچنین این افراد علاوه بر حبس باید دو برابر خسارت وارد شده را به عنوان جریمه پرداخت کنند. محمدعلی بخشی‌زاده، کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه در بخش دوم به سؤالات شهروندان درباره بیمه شخص ثالث پاسخ می‌دهد. شرح گفتگو با وی را در ادامه می‌خوانید.

آیا بیمه شخص ثالث تنها خسارتی که بین دو وسیله نقلیه ایجاد می‌شود را پوشش می‌دهد؟ در صورت تصادف با عابر پیاده استفاده از بیمه شخص ثالث امکان‌پذیر است؟

به طور کلی بیمه شخص ثالث هر مال و هر خسارتی را طبق قانون بیمه در بر می‌گیرد؛ بنابراین چنانچه وسیله نقلیه با عابر پیاده تصادف کند، اموالی که همراه عابر پیاده دچار خسارت شده باشد را هم پوشش می‌دهد و جبران خسارت می‌کند.

چنانچه براثر تصادف وسیله نقلیه، اموال داخل مغازه، دچار آسیب شود بیمه شخص ثالث جبران خسارت می‌کند؟

چنانچه اتومبیلی با برخورد به مغازه سبب آسیب به اموال داخل مغازه شود مشمول بند ب ماده یک قانون بیمه اجباری شخص ثالث شده و تا سقف تعهدات بیمه‌گر قابل وصول است.

در چه تصادفاتی طرفین حادثه نیاز به ارائه کروکی از سوی کارشناس برای جبران خسارت به بیمه ندارند؟

چنانچه حادثه صرفا مالی بوده و طرفین حادثه اختلافی نداشته باشند و همچنین طرفین در زمان بروز حادثه دارای بیمه‌نامه معتبر باشند و در مواردی که خسارت وارده و مورد مطالبه زیان‌دیده حداکثر تا سقف تعهد مالی بیمه اجباری مسبب حادثه باشد و تعداد خودرو زیان دیده یک دستگاه باشد ارائه کروکی صحنه تصادف الزامی نیست.

آیا در صورت تصادف و استفاده از بیمه شخص ثالث همه تخفیفات بیمه‌ای از بین می‌رود؟

در قانون جدید، بیمه‌نامه شخص ثالث با هر بار استفاده، تمام تخفیفات به یک‌باره از بین نمی‌رود؛ بلکه کاهش تخفیف به صورت پلکانی است. برخلاف قانون قبلی که با هر بار تصادف و استفاده از بیمه‌نامه، تخفیف عدم خسارت از بین می‌رفت و تخفیف صفر درصد در بیمه شخص ثالث لحاظ می‌شد.

چنانچه شرکت‌های بیمه، بیمه‌نامه درخواستی بیمه‌گذار را به‌موقع صادر نکنند قانونا چه عواقبی در انتظار شرکت بیمه خواهد بود؟

در قانون جدید اگر مدارک ارائه شده بیمه‌گذار کافی باشد، اما شرکت بیمه از پرداخت خسارت سرپیچی کند یا دیر اقدام به پرداخت خسارت کند، جریمه در انتظار شرکت می‌باشد. از طرفی شرکت بیمه ملزم است تمامی خسارت را به طور کامل به بیمه‌گذار خود پرداخت کند.


گفتگو | تبعات نداشتن بیمه شخص ثالث چیست؟ (قسمت اول)


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->